Mona ho blog ea Ligou.me re se re buile ka makhetlo a 'maloa ka bohlokoa ba likamano tsa bareki,' me, ka sebele, mohala e ntse e le e 'ngoe ea mekhoa e haufi-ufi ea ho ikopanya le moreki. Ke ka lebaka leo mocha ona o sebetsang hantle hakana ho nka tlhahisoleseling bakeng sa setsi sa hau sa CRM, mohlala.
Ka ho fepa tlhahisoleseling ena mabapi le bareki ba hau ba ka bang teng le ba hajoale, hoa khonahala ho arola lits'oants'o tsena ka nepo le ho utloisisa hore na ke life tse nang le monyetla o moholo oa ho sokoloha ka Lintlha tse ntlafalitsoeng tsa 2024 tsa Nomoro ea Mohala ea Mohala mohala. Sena se etsa hore tšebeletso ea mehala e se ke ea khathatsa hape e sebetse hantle, ntle le ho ntlafatsa nako ea baemeli, kaha ba qeta boiteko ba bona ka thahasello e kholo sehlahisoa kapa tšebeletso.
Ka hona, leha mohopolo oa ho rekisa ka mohala o bonahala o sa sebetse, hopola: theknoloji ke molekane oa hau! Ho kopanya mofuta ona oa ts'ebeletso kapa ts'ehetso ho leano la hau la CRM ho ka sebetsa hantle haholo.
Ho feta moo, ho bohlokoa ho hopola hore molao o ka sehloohong oa ho bapatsa ke ho ba moo moreki oa hau a leng teng. 'Me, ha re nahana ka sena, re tlameha ho nahana hore mohala ke karolo ea tloaelo ea batho ba bangata, 'me ha e le hantle, ha e na matsoho. Joale ke hobane'ng ha u hlokomoloha mocha ona haeba u o etsa tsela e 'ngoe ea ho fumana bareki ba hau?
Likamano tsa bareki li ba haufi haholo
-