Mothating ona, e kanna eaba u hlokometse hore ho na le mohato oa mantlha oa ho rala maano a atlehileng a ho bapatsa a 1: 1: ho tseba bareki ba hau.
Esita le tabeng ea ho bapatsa ka mokhoa o ikhethileng, moo bareki ba tla khetha litšobotsi tsa motho ka mong oa sehlahisoa ka seng, o hloka database e pharaletseng e le hore k'hamphani ea hau, sehlopha sa hau sa thekiso le sehlopha sa hau sa papatso se tsebe hore na khetho ea bareki bana ke efe.
Tšebeliso ea sethala sa CRM e ka thusa haholo ntlheng ena.
Taba ea pele, CRM e kopanya tlhahisoleseling ea bareki e fumanoeng Lethathamo le Nepahetseng la Linomoro Tsa Mohala lipakeng tsa likarolo tse fapaneng tsa k'hamphani ea hau. Ka hona, mohato o mong le o mong oa ho ntlafatsa mekhoa ea ho rekisa o tla hlomelloa hantle ka boitsebiso bona, ntle le ho se lumellane ha puisano.
Sehlopha sa hau sa barekisi se tla tseba ka lintlha tse fumanoeng ke sehlopha sa papatso, 'me ka tsela e fapaneng, e leng se tla fella ka maano a matla a ho bapatsa a motho ka mong.
'Me, ea bobeli, kopanyo lipakeng tsa mafapha.
Hangata, barekisi ba k'hamphani ke bona ba ho qetela ba ho tseba ka monyetla oa ho rekisa. Lebaka ke hobane papatso e atisa ho tla pele matsatsing ana, ka papatso e lebisitsoeng le phihlello ea mecha ea litaba ea sechaba. Nako eo ho fanoang ka eona ho sehlopha sa thekiso ho etsahala, papatso e tsoela pele 'me sehlopha sa thekiso se sala ho phethela litšebelisano.
U ntse u nahanne ka seo, na hoa utloahala ho ema ho fihlela qetellong ea ts'ebetso ea thekiso ho kopanya sehlopha sa thekiso ebe o etsa hore papatso e tlohele ts'ebetso ka botlalo?
Karabo, joalokaha u ka inahanela, ke che.
Lebaka le leholo ka ho fetisisa mokhoa ona oa ho rekisa le ho rekisa o sa sebetse ke hore mekhoa ea bareki e fetohile. Batho ha ba reke joaloka pele. Har'a tse ling, maqheka a mabifi a thekiso ha a sebetse.
Ho e-na le hoo, bareki ba batla ho ntša boitsebiso le ho iketsetsa lipatlisiso ho fumana hore na litharollo tse nepahetseng mathateng a bona e ka ba life. Ebang ke ka lipatlisiso tsa hau inthaneteng, ka metsoalle, maikutlo a tsoang ho bareki ba bang, joalo-joalo, empa, haholo-holo, ka tšebeliso ea litaba tse hlahisoang ke lihlopha tsa papatso.
'Me le hoja ho bapatsa ho ameha haholo ha ho tluoa tabeng ea ho hlaolela bareki ba bacha le menyetla e ka bang teng, ba atisa ho "monopolise" phihlello ea data ea bareki le puisano le bona, ka mantsoe a mang. Ka mantsoe a mang, ho tloaelehile hore sehlopha sa barekisi se hlolehe ho fumana litaba tseo ba li hlokang ho li romella ho bao ba li lebeletseng - bonyane eseng ka nako.
Lik'hamphani tse ngata ha li so ka li tsamaisana le phetoho ena e kholo boitšoarong ba bareki. Ba boetse ba lumella ho bapatsa ho etsa litaba ho "dome" e le 'ngoe' me ka mor'a moo ho fana ka tataiso ho "dome" e 'ngoe, e leng ea sehlopha sa thekiso.
Ena ke leano le mokhoa oa ho hlophisa likamano tsa bareki k'hamphaning eo haufinyane e tla ba ntho ea nako e fetileng, joalo ka barekisi ba ntlo le ntlo.
Ho tloha joale ho ea pele, litaba tse entsoeng ke sehlopha sa papatso li ke ke tsa lokisa feela tumellano e ka bang teng bakeng sa sehlopha sa thekiso ho phethela. Ka ho eketsehileng, sehlopha sa papatso le sehlopha sa thekiso se tla "tšoana", ke hore, ba tla arolelana mesebetsi. Ho utloisisa leano la ho bapatsa la 1:1, o hloka ho ikamahanya le boemo bona pele.
CRM ke sethala se sebetsang hantle ka kutloisiso ena, kaha se khona ho kopanya likarolo le ho arolelana tlhahisoleseling mabapi le bareki bao pele ba neng ba arotsoe ho latela mekhahlelo.
CRM e ka nthusa joang ho Papatso ea 1:1?
-